skip to Main Content

Stichting Waddengroep
De Stichting Waddengroep staat voor duurzame, milieuvriendelijke plattelandsontwikkeling in het gebied in en rondom Werelderfgoed Waddenzee. Zij stimuleert zij de regionale economie door het bevorderen van regionale productie en dienstverlening, de bewerking en verwerking van grondstoffen uit de Waddenstreek en de handel in streekproducten en diensten.

Waddenzee Werelderfgoed
De waddenzee behoort sinds 2010 tot het werelderfgoed en op deze website gaat men uitgebreid in op deze bijzondere status.

Waddengoud
Waddengoud is het keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied en wij zijn er trots op dat wij dit keurmerk mogen dragen.

Lenger Seafoods
Onze vangst gaat grotendeels naar Lenger Seafoods uit Harlingen, zij zorgen ervoor dat het eindproduct bij u op het bord komt te liggen.

Visserij Nieuws
Deze website brengt al het nieuws uit de wereld van de visserij. Een onmisbare link voor vissers dus!

Kotterspotter
Op deze website is een overzicht te vinden van alle kotters, uiteraard is de Quo Vadis ook te vinden (scroll na de klik naar de TX 22 Quo Vadis) op deze prachtige site.

Teerenstra BV
Teernstra doet groot- en klein onderhoud aan schepen, binnen en buiten. Wij zijn vaste klant bij Teerenstra.

Jochem Wijnands
Jochem maakte namens National Geographic een fotoreportage over Richard en stelde deze foto’s beschikbaar voor deze website (zie het kopje Kokkelvisserij).

[072]DESIGN
Dit webdesignbureau uit Sint Pancras is verantwoordelijk voor het ontwerp van deze website.

Texel Tent
Texel Tent is een bedrijf dat bijna alles doet op stofgebied en is uiteraard afkomstig van het mooiste Waddeneiland van allemaal!